Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérésére 24 órán belül visszahívjuk!

Kapcsolat

Vállalati dokumentumkezelés

Vállalati dokumentumkezelés

Vállalati dokumentumkezelés

Cégünk 2002 óta a közfeladatot ellátó szervek elektronikus iratkezelésének elkötelezett szakértője. Ma már több mint 1500 hazai közigazgatási szerv használja a DMSONE tanúsított iratkezelő szoftvereit, ennek köszönhetően a legelterjedtebb iratkezelő rendszerré vált a magyar/ hazai közigazgatásban.

2008-ban azonban fokozottan érezhetővé vált a vállalati szektor részéről megnövekedett igény a dokumentumkezelés elektronikus útra terelésére, így születtek meg a DMSONE vállalati dokumentumkezelő rendszerei és ezzel egy új üzletág fejlődött a cégen belül. Az eredmények nem várattak sokat magukra, hamarosan olyan ügyfelek választották a DMSONE dokumentumkezelési rendszereit, mint a GE, a Neckermann, a Lufthansa Systems, vagy a Trenkwalder.

Ma már a két üzletág egymás mellett halad és egymás tapasztalataiból táplálkozik. A közfeladatot ellátó szervek iratkezelése igen kötött, jogszabályok által határolt, míg a vállalati szektornál eltérő a helyzet, nincsenek jogszabályi megkötések az elektronikus iratkezelésre vonatkozóan. Ennek köszönhetően számos egyedi fejlesztési igény lép fel és valósul meg a vállalatok részéről, hiszen bizonyos keretek között szabadon dönthetnek dokumentumkezelésük kialakításánál. Vállalati dokumentumkezelő szoftvereink továbbfejlesztése a közintézmények számára is pozitív hozadékkal jár: természetesen a közszféra számára is elérhetővé tesszük azokat az ötleteket, fejlesztéseket, amelyeket az intézmények iratkezelését szabályozó törvényi előírások lehetővé tesznek. Így a közfeladatot ellátó intézmények is folyamatosan új ötletekkel, megoldásokkal fejleszthetik elektronikus iratkezelésüket.

Vállalati dokumentumkezelési megoldásainkról további információkat itt olvashat >>>