Iskolai iktató program

Iskolai iktató program

Iskolai iktató program

Egy nagyobb felsőoktatási intézménynél már az egységesség, az ügyek közötti kapcsolat megteremtése is fontos feladat. Egy szakmailag alkalmas iktató program szabályozza és egységesíti az iratkezelést és támogatja az iratok teljes életciklusának nyomon követését, az érkeztetéstől, az iktatáson át az irattárba helyezésig és a selejtezésig bezáróan. Ezen túlmenően egy adott irathoz kapcsolódó információk, más iratok, ügyek rendelhetők, így nem kell órákig keresgélni két összetartozó iratot.

Egy kisebb közoktatási intézménynél elsősorban egy gyorsan, könnyen kezelhető iktató szoftverre van szükség, amelyet jellemzően egy, maximum két kolléga kezel. Itt elsősorban az iratok elektronikus nyilvántartásán van a hangsúly és az összetartozó digitalizált iratok közötti kapcsolat jelölése az elvárt igény. Nagyobb intézmények esetében az iktatás alapfunkcióin túl bonyolultabb iratkezelési feladatokat is meg kell valósítani, felmerülhet az igény a munkafolyamatok kezelésére is.

Válassza az DMSONE tanúsított iratkezelő és iktató programjait, melyek számos oktatási intézménynél bizonyítottak már az országban. Növelje a munka hatékonyságát és redukálja minimálisra az adminisztrációra fordított időt!