Iratkezelés oktatási intézményeknél

Iratkezelés oktatási intézményeknél

Iratkezelés oktatási intézményeknél

Felsőoktatási intézmények, egyetemek, főiskolák választják tanúsított dokumentum-menedzsment rendszerünket, felelősséget vállalva ezzel az intézmény gördülékeny működéséért, egyszerűbb ügyintézési lehetőséget biztosítva ezzel, mind hallgatóik, mind partnereik számára. Általános iskolák, gimnáziumok veszik igénybe a rendszerünk által biztosított szolgáltatásokat, azért, hogy az iktatással kapcsolatos feladataikat a lehető legkevesebb idő alatt, minél kevesebb munkával, tökéletesen végezhessék.

Több városban, de ugyanazon egyetemhez tartozó Campus-ok iratkezelési feladatai közös ügyekké is összefonódhatnak, mivel a szervezeti hierarchia az iktatóhelyek közötti átjárhatóságot is igényelheti. Erre egy példa egy olyan ügyfelünk, mely budapesti és vidéki karokkal egyaránt rendelkezik. A központi iratkezelő rendszer sikeres bevezetését követően a Campusokra történő kiterjesztés is megtörtént, melynek köszönhetően a közös adatbázisban, de szeparált jogosultsági beállításokkal, Campusonként külön iktatókönyvekkel, valamint a közösen is használtakkal szolgálja ki a központi iktató rendszer a több mint 600 felhasználót. A közös ügykezelés felgyorsítását a szkennelt iratképek elektronikus továbbítási lehetősége biztosítja. Az iratbetekintés és megoszthatóság csökkenti a papír használatát, mely egy ekkora intézménynél kiemelt fontossággal bír. Az elektronikus jóváhagyással kiegészítve az iratkezelést gyakorlatilag helyszín függetlenné teszi a közlekedő dokumentumokat, mely nemcsak az üzembiztonságot, hanem a reakcióidőt is jelentősen lerövidítheti. A DMSONE iratkezelő rendszerének bevezetésével megszűntek a szigetrendszerek az intézménynél, egységessé váltak a folyamatok, mely kihatott a minőségirányítási rendszer egyszerűbb működtetésére is.

Olyan nagy múltú oktatási intézmények választottak már a DMSONE ügyiratkezelési megoldásait, mint a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, a Magyar Képzőművészeti Egyetem, a Szent István Egyetem vagy a Pécsi Tudományegyetem. Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborához!