Kórházi iktató program

Kórházi iktató program

Kórházi iktató program

Gyakran tapasztaljuk, hogy az iratkezelésre egy szükséges rosszként tekintenek leendő ügyfeleink, amelynek megoldására a lehető legkevesebb időt és anyagi erőforrást szeretnék szánni. Ekkor a mi feladatunk ráébreszteni az iratkezelő rendszer bevezetése előtt álló kórházat arra, hogy egy jó iktató program használatával néhány hónapon belül egyharmadára csökkenthető az adminisztrációra fordított idő.

Ha kórházban járunk, sok esetben mondják az intézményvezetők, hogy ők elsősorban gyógyítással és nem iratkezeléssel foglakoznak. Ami természetesen igaz és úgy gondoljuk, hogy mindannyiunk érdeke, hogy ez így is maradjon.

Épp ezért fontos, hogy minden egyéb szükséges tevékenységet, úgy, mint az igazgatáshoz tartozó adminisztrációt, a szerződések kezelését, a számlák jóváhagyását, a rendőrség számára történő adatszolgáltatásokat stb., minél kevesebb erőforrás igénnyel tudják megvalósítani. A DMSONE iratkezelő és iktató programjának segítségével átlátható, strukturált iratnyilvántartás valósulhat meg, melynek segítségével néhány másodperc alatt előkereshető egy irat és akár több évre visszamenőleg is követhetők egy-egy dokumentum előzményei, az egyes verziók és a kapcsolódó információk, azaz az irat teljes életciklusa. Az iratkezelési folyamatok rendbe tételével a munka hatékonysága növekszik, a ráfordított idő pedig garantáltan csökken.

A kórházi ügyiratkezelésnél is visszatérő igény az integráció, mely során a DMSONE iktató programját más rendszerekkel kell összekötni, a kommunikációt biztosítani. Esetükben jellemzően a pénzügyi és a medikai rendszerrel történő kapcsolat szokott elvárásként megjelenni, melyre tanúsított iratkezelő szoftvereink megoldást nyújtanak.

A magyarországi súlyponti kórházak 40 százaléka már a DMSONE iratkezelő megoldásait használja. Miért ne tenné Ön is? Kollegáink díjmentesen bemutatják Önnek szoftverünket működés közben!