Iratkezelés kórházakban

Iratkezelés kórházakban

Iratkezelés kórházakban

A súlyponti kórházak 40 százalékánál használják dokumentumkezelő megoldásainkat. Ügyfeleink között tudhatjuk az ország legnagyobb kórházát is.

A kórházak esetében visszatérő feladat a medikai rendszerekkel történő integráció. A medikai rendszer kezeli például a leleteket és a zárójelentéseket mind a fekvő, mind pedig a járó betegek ellátásra vonatkozóan is. A medikai rendszerben létrejövő dokumentációkat az iratkezelő rendszerben is szükséges nyilvántartani. Ezt a problémát oldotta meg iktató programunk egy megyei kórház esetében is. Iratkezelő szoftverünk fogadja a kórházi rendszerből érkező iratokat és az iktatáshoz szükséges metaadat halmazt, majd kimenő iratot készít a dokumentumból és elektronikus aláírással hitelesíti azt. A DMSONE Ultimate PE rendszerétől visszakapott iktatószám alapján később is bármikor lehívható a medikai rendszerből a betegdokumentáció szkennelt és elektronikusan aláírt képe. Iratkezelő szoftverünk természetesen nemcsak a betegekkel kapcsolatos dokumentációt kezeli: elektronikusan lekérdezhető és aláírható minden további irat.

Úgy érzi, elérkezett az idő iratkezelési folyamatainak rendbetételére? Kíváncsi, milyen előnyöket élvezhet és mennyi időt, energiát spórolhat meg a DMSONE iratkezelő szoftverének bevezetésével? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot vagy kötelezettség nélküli szoftver bemutatót!