Vállalati iktató program

Vállalati iktató program

Vállalati iktató program

A közfeladatot ellátó szervek iratkezelését szigorú jogszabályok alakítják. Legyen szó egy oktatási intézményről, kórházról vagy jelen esetben az állami vállalatokról és közművekről, ugyanazoknak az iratkezelési követelményeknek kell megfelelni. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincsenek egyedileg megfogalmazott igények. Tapasztalataink szerint minden intézménytípus (minisztériumi intézmények, oktatási intézmények, kórházak stb.) más-más iratkezelési probléma megoldására helyezi a hangsúlyt, természetesen a törvényes keretek között.

Az állami vállalatok némileg eltérő igényeket fogalmaznak meg az iratkezeléssel szemben egy közigazgatási intézményhez képest. Náluk kiemelkedően fontos a számlák igazoltatásának támogatása, a szerződések kezelése és az ügyfélszolgálat. A DMSONE tanúsított iktató program lehetővé teszi, hogy a számlák és szerződések nyilvántartása rendezett és visszakereshető legyen. A szerződéskezelés során a szerződések teljes életciklusa nyomon követhető, akár évekre visszamenőleg is és minden véleményezés, hozzászólás, keletkezett szerződésverzió és –jóváhagyás, illetve kapcsolódó irat (például számla, teljesítési igazolás stb.) rögzítésre kerül a rendszerben. A DMSONE iktató szoftvernek köszönhetően a számlák jóváhagyása is elektronikusan valósulhat meg: előre definiált szabályok szerint mindig annak továbbítódik a számla a beérkezést követően, akinek azzal feladata van.

Az iratok házon belüli elektronikus vándorlása szinte mindenhol elvárás. Ha papíralapon kezeljük az iratokat, akkor számos másolat készül egyazon iratról. Elektronikus iratkezelés esetén erre nincs szükség: minden munkatárs a saját képernyőjén jelenítheti meg a dokumentumot.

Szerencsére egyre több helyen jelenik meg az elektronikus számlák kezelésének, nyilvántartásának elvárása az iratkezelő rendszerrel szemben. A DMSONE tanúsított iktató programja minden gond nélkül kezeli az e-számlákat is. Bevezetéseink során többször találkoztunk azzal az igénnyel, hogy a vállalatnál használt pénzügyi vagy vállalatirányítási rendszerrel (ilyen ERP rendszerek például az SAP, a Libra vagy a Navision) valósítsunk meg integrációt. Ezekben az esetekben elsősorban a partnertörzs szinkronizáció és a számlák képének elérése volt kérés. A DMSONE iktató programokat számos esetben integráltuk már más rendszerekkel, melynek köszönhetően az eltérő területekre szakosodott szoftverek gond nélkül kommunikálnak iratkezelő programunkkal.

Olyan állami vállalatokat tudhatunk referenciáink között, mint a Zuglói Vagyonkezelő Zrt. vagy a Magyar Turizmus Zrt. Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborához. Munkatársaink minden kérdésére készséggel válaszolnak!