Iktató szoftver a civil szervezeteknél

Iktató szoftver a civil szervezeteknél

Iktató szoftver a civil szervezeteknél

Az alapítványok, közhasznú társaságok - annak ellenére, hogy az intézményi munka szempontjából kiemelkedő jelentőséggel bírnak- gyakran képtelenek saját forrást biztosítani iratkezelési rendszerük korszerűsítésére.

A civil szervezetek életének elválaszthatatlan része a pályázatok kezelése. Aki már volt részese pályázatnak az jól tudja, hogy egy ilyen folyamat nagyon sok adminisztrációval jár és pontos, precíz munkavégzést igényel. Ezen folyamatok támogatására kifejezetten alkalmas a DMSONE iktató szoftvere. Akár az éveken átnyúló pályázatokat is gond nélkül átláthatjuk. Egy adott pályázati projekthez tartozó összes dokumentum, irat összekapcsolva, egy helyen kezelhető, így bármikor, néhány másodperc alatt előkereshetünk egy számunkra fontos iratot, úgy, hogy az összes kapcsolódó dokumentum is azonnal rendelkezésünkre áll. Nem kell attól tartanunk, hogy elkeveredik egy fontos szerződés vagy számla, túllépünk egy határidőt vagy nem a megfelelő verzióval dolgozunk. A DMSONE tanúsított iktató programja segítségével az iratkezelés szabályozott és egységes mederbe terelődik.

Az alapítványok korlátozott erőforrással bírnak, emiatt kiemelten fontos, hogy csak a szükséges időt töltsék adminisztrációval. A pályázatok nyilvántartásán túl a beérkező kérések kezelése, a támogatások nyomon követése mind-mind hozzájárulnak az alapítványokat érintő ellenőrzések gond nélküli megvalósulásához.

DMSONE tanúsított iktató szoftver – kompromisszumok nélkül! Végezze a törvényi keretek betartásával szervezete iratkezelését, elektronikusan! Várjuk megkeresését, kollegáink szívesen megválaszolják feltett kérdését!