Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérésére 24 órán belül visszahívjuk!

Kapcsolat

Referenciák

Országos hatáskörű szervek, illetve azok regionális és megyei igazgatóságai, felsőoktatási intézmények, egyetemek, főiskolák, a súlyponti kórházak 40 százaléka, a magyar önkormányzatok 56 százaléka, színházak, múzeumok, könyvtárak, gimnáziumok, általános iskolák, alapítványok, közhasznú társaságok, dolgozóik számától függően néhány, vagy akár több száz felhasználóval alkalmazzák a DMSONE megoldásait.

Rendszerünket elsőként tanúsíttattuk Magyarországon. A jogszabályoknak való megfelelés elsődleges szempont a DMSONE számára, iratkezelő rendszereink a legújabb, 27/2014 KIM rendeletben meghatározott feltételeknek is eleget tesznek, így szoftvereink legújabb verziói 2014. július 1-jén megkapták az új rendelet szerinti minősítést. A DMSONE megoldásai hatékonyan segítik a közfeladatot ellátó szervezeteket abban, hogy iratkezelési tevékenységeiket a jogszabályi elvárásoknak megfelelően, minden pillanatban a vonatkozó előírások szerint végezhessék.

Tekintse meg válogatott referenciáinkat:

Ha közintézményként Önnek is tanúsított ügyiratkezelő rendszerre lenne szüksége, kérjen ajánlatot vagy további információért keresse munkatársainkat!

 

Minisztériumi intézmények

 

Önkormányzatok

 

Kórházak

 

Oktatási intézmények

 

Állami vállalatok és közművek

 

Kulturális és tudományos intézmények

 

Iktató szoftver a civil szervezeteknél