A DMSONE Zrt. több mint 10 éve támogatja a hazai hivatalok iratkezelési feladatainak ellátását. Vállalatunk elkötelezett szakértője a hatékony szervezeti kommunikációnak, kizárólagos közép- és kelet-európai képviselője a DMSONE dokumentum- és iratkezelő rendszereknek. Nemzetközi szinten nyújtott szolgáltatásainkkal és megoldásainkkal olyan megbízható és profitábilis rendszereket kínálunk ügyfeleinknek, melyek hatékonyan járulnak hozzá a munkafolyamatok javításához, az átlátható, strukturált dokumentum- és ügyiratkezeléshez, és a minőségirányítási rendszer működéséhez.

Ügyfeleink között nemcsak közfeladatot ellátó intézmények, hanem kis-, közép- és nagyvállalatok egyaránt megtalálhatók. Ma már több mint 1500 hazai közigazgatási szerv használja a DMSONE tanúsított iratkezelő szoftvereit, amelynek köszönhetően a legelterjedtebb iratkezelő rendszerré vált a magyar közigazgatásban. Ügyiratkezelő megoldásaink teljes mértékben megfelelnek a hatályos jogszabályi előírásoknak, így elsőként kapták meg a 27/2014 KIM rendelet szerinti minősítést.

Vállalatunk számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, melyhez a papírfelhasználás jelentős mértékű csökkentésével járulunk hozzá. Cégünk a Papírmentes Nap rendezvény életre hívója.

Referenciák

Vállalati megoldások

www.ugyiratkezeles.hu